Linhai Dragon Fly 400 si 600 V-Twin EFI

Cuvantul de baza care-ti trece prin cap la vederea acestor 2 modele Linhai este NOU. Micutii chinezi cu ochi oblici de la Linhai nu au stat cu mainile in san si au plecat urechea la spusele si doleantele clientilor, tragand desigur ocheada peste gard la vecinii japonezi. Fara indoiala, aspectul celor 2 modele noi de la Linhai este un pas mare pentru compania Linhai. Daca pana acum clientii aveau de ales intre modelele cu aspect de tractoras (Linhai Worker) sau tractoras cu bot dubios (Linhai Muddy), iata ca viitorul suna bine, asa cum spune o reclama si se va putea opta pentru Dragon Fly cu un aspect foarte reusit in opinia noastra si Linhai 550 EFI.

Carenele sunt la un alt nivel acum, plasticul folosit fiind extrem de placut la atingere, asemanator fibrei carenelor moto. Graficele de pe 550 EFi sunt de-a dreptul reusite, mai ales daca luam in calcul ca vorbim despre modele low-cost. Jantele vin cu un nou model bling-bling cromat. Rotile spate nu mai fac nota discordanta cu fata, avand aceleasi dimensiuni tipice ATV-urilor japoneze.

Unul din capitolele de care se plang multi clienti ai modelelor Linhai anterioare este acela al motorizari, cum ar fi lipsa caiilor putere motorul destul de mic pentru greutatea acestora si lista poate continua. Aceste 2 noi modele vin cu o unitate noua de 352 cc cu 26 cai putere pentru Dragon Fly si un motor cu 2 cilindri, in 4 timpi, de 514 cc cu 36 cai putere ce beneficiaza de avantajele EFI.

Ambele modele vin vin sa impresioneze cu noile suspensii independente. Linhai Dragon Fly vine dotat cu MC Pherson pe fata si brate independete pe spate in timp ce modelul 550 EFI ofera MC Pherson pe toate cele 4 roti.

Farurile cu care vine in dotare Dragon Fly vor fi atractia viitorilor posesori de Linhai. Lumina este mai mult decat suficienta iar aspectul este foarte reusit. Avem numai cuvinte de lauda pentru integrarea semnalelor, atat pentru cele din bara fata cat si pentru cele din spate fiind inteligent amplasate si ferite de lovituri.

Display-ul amblor modele este foarte vizibil, oferind informatiile necesare rapid. Viteza, treapta selectata, kilometri efectuati, orele de functionare, nivelul combustibilului si temperatura motorului, precum si martorii luminosi. Rezervorul de 16 litri ofera o autonomie mai mult decat decenta, in special pentru modelul Linhai Dragon Fly. Din ce stim, unitatea de 514 cc era considerata usor gurmanda de catre posesori de Linhai 520 ATN. Sa speram ca atat EFI cat si reglajele inginerilor de la Linhai au rezolvat aceast mic impediment. Ambele modele reprezinta pasi importanti facuti de producatorul chinez si sunt cu atat mai interesante cu cat ultimele modele lansate de Linhai au cam imbatranit. Linhai Dragon Fly ne-a placut mai mult desi este mai inferior decat fratele mai mare de 550 cc. Probabil de vina sunt atat aspectul exterior cat si agerimea in miscari. La Linhai 550 EFI ne-a atras rezerva de putere din zona de sus a plajei de turatie cat si graficele si carenele. Probabil va asteptati sa spunem ca 550-ul este cel mai tare si mai mare, ei bine fiecare are atat avantaje cat si dezavantaje.

Leave a Reply

*

© 2010 Piese Linhai. All rights reserved.